Wupti: Whiskysauce

whiskeysauceSå nemt at lave – og så velsmagende. Lækkert, lækkert!

(2 personer)

Du skal bruge:
2 øko steaks (350g)

25 g smør
1 spsk. tomatpuré
3 spsk. whisky (eller mere)
1,5 dl fløde
salt & peber

Fremgangsmåde:
Steg bøfferne på en lille pande i ca. halvdelen af smørret. Krydr med salt og peber og tag dem af, når de er som du ønsker. Læg dem til side (evt. med stanniol over).
Tilsæt resten af smørret, lad det smelte og kom dernæst whisky i panden. Sæt ild til panden (altså, whiskyen) så alkoholen forsvinder. Flammen bliver højere end man lige regner med, så pas lidt på. (Flammen dør dog hurtigt ud). Rør derefter tomatpuré og fløde i, giv saucen et opkog og smag til med salt og peber. Server!

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 Kommentarer

  • SVAR

    Mums, den er sat på "To try"-listen 🙂

  • SVAR

    Det er så lækkert – jeg kan næsten spise den med ske 🙂