What to bring?

værtindegaverVed du hvilken værtindegave du skal tage med til de forestående påskefrokoster? Her får du tre eksempler på hjemmelavede værtindegaver, som alternativ til den traditionelle blomst – de har selvfølgelig alle tre noget med mad at gøre. Jeg er blevet rigtig-rigtig glad for at tage hjemmelavede værtindegaver med på besøg. Disse tre gaver er nemme at lave.

Tilbage i januar havde jeg denne lille værtindegave med til en god veninde. Kassen rummede små lækkerier fra min yndlings (fysiske) helsekost -Naturkost i Odense- og hjemmelavede saltmandler. Opskriften på mandlerne finder du her.

Nogle weekender tilbage var vi til fødselsdag hos mine bedsteforældre og der fik de en omgang sprøde kerneknækbrød. Opskriften finder du her.
Jeg brygger vandkefir i øjeblikket og grynene trives og formerer sig flittigt. Sidst jeg besøgte min mor fik hun en portion vandkefirgryn, økologisk rørsukker og 2 tørrede økologiske abrikoser – havde jeg været ekstra tjekket havde jeg printet  fremgangsmåden ud også. Jeg har beskrevet min fremgangsmåde her.

Hvad tager du med når du skal på besøg?

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 Kommentarer

 • SVAR

  Rigtig god idé til en værtindegave 🙂
  Hjemmegjort er altid et hit, især så kvalitets bevidste som dine.

  Vil også lige ønske dig en rigtig god påske.

 • SVAR

  Tak, det er så hyggeligt med de hjemmelavede gaver.
  Rigtig god påske tilbage til dig!
  KH
  Anne

 • SVAR

  Virkelig fine ideer! 🙂

 • SVAR

  Tak for det 🙂
  KH
  Anne