Vidste du.. (om tandpasta)

IMG_0488.. at Zendium tandpasta indeholder mælkeprotein? Ja, jeg havde altså aldrig læst indholdfortegnelsen før end for en uge siden. Det var nemlig her den kloge kvinde fra Kernesund familie, lagde denne info om flour op på Instagram.

Og så styrtede jeg ellers troligt ind i nærmeste helsekost efter ny tandpasta – altså efter at have læst at min favorit-tandpasta også indeholder mælkeprotein. For jeg var ærlig talt mere motiveret af skønhed end sundhed (I ved, det med mælk og hudproblemer), da jeg svingede dankortet.

Nåh, men det viser sig faktisk at være en ganske god tandpasta – den koster 39kr og er drøj i brug. Den skummer meget og smager af meget, men jeg er glad for byttet!

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 Kommentarer

 • SVAR

  Hej Anne,
  Tak for tippet. Jeg har længe ventet på at NEEM tandpasta skulle komme på lager, så jeg kunne få god tandpasta uden flour, men nu ryger Zendium ud i dag til fordel for denne – må de også have i min helsekost 😉
  God dag til dig.
  Knus
  – frk. sveske

 • SVAR

  Jeg har slet ikke hørt om NEEM tandpastaen – det må jeg lige have googlet!
  God aften, søde!
  KH
  Anne