Tør du sige dine drømme højt?

himmel

Tør du?

Det jeg drømmer om fylder ikke til hverdag. Mellem vasketøj, klientsamtaler og babykys er der ikke meget plads til dem. Det er når jeg bliver revet ud af hverdagen, at det bobler inden i og jeg rigtigt får kontakt til det, der er vigtigt for mig.

Da jeg for nyligt var med min svigerfamilie på miniferie i Jylland dukkede de op. Drømmene for fremtiden. Jeg plejer kun at dele dem med mine allernærmeste – hvis jeg overhovedet deler dem med nogen. Denne gang siger jeg dem højt. Her på bloggen. Måske du også har lyst til at dele dine med mig i kommentarfeltet?

 

Jeg drømmer om:

 • eget hus.. I øjeblikket bor vi til leje. Det er et dejligt hus, med mange kvaliteter, men vi savner at have vores eget – og økonomisk set også at “investere” vores tjente kroner og øre i stedet for at kaste dem ud af vinduet hver måned.
 • en stor have.. På ferien i Jylland boede vi et sted med en kæmpe parklignende have med høje træer og store buske. Det var så smukt! Hvor må det være fantatisk at kunne gå ud på sin terrasse om morgenen med en kop te og bare sidde og kigge ud i sin store have.
 • en kæmpestor køkkenhave og frugttræer.. Det er noget af det jeg ønsker mig allermest. Tænk at kunne være delvist selvforsynende med grøntsager! Med mine få højbede, er det allerede en kæmpe luksus at kunne gå ud og hente spinat til salaten, dild til frokosten eller hive i rødbederne og håbe at de snart er høsteklar. Jeg. Elsker. Det.
 • at have høns.. Jeg er vokset op med høns i haven og det er bare så hyggeligt! I hvert fald når der ikke er ræve og rotter involveret. Det at kunne hente friske æg om morgenen og aflevere sine madrester til nogen, der sætter mere pris på dem end skraldespanden, er skønt.
 • et badekar.. Da vi var på ferie i Berlin i sidste uge boede vi i et hotelværelse med badekar. Jeg har ikke været i badekar siden Augustas fødsel og det at sænke sig ned i varmt vand var komplet vidunderligt. AH! Dernæst var det ovenud hyggeligt at bade med min lille femmånedergamle sprællebasse.
 • et drivhus.. Med plads til tomater, agurker, peberfrugter og måske en vin, der kan sætte klaser af vindruer langs loftet.
 • at arbejde på deltid.. Jeg er vild med mit arbejde, men jeg har ingen drøm om at arbejde på fuld tid (se hvad jeg laver nederst på siden HER). Fritid er uvurderligt højt prissat for mig – især efter Augusta – og kan vi få tingene til at hænge sammen økonomisk, vil jeg enormt gerne fortsætte med at arbejde på halv tid.
 • at videreudvikle bloggen.. Jeg interesserer mig rigtig meget for sundhed og mad – og jeg elsker at skrive. Sidstnævnte er en kærlighed, jeg har genfundet efter den blev kvalt noget så grundigt af min ualmindeligt trælse dansklærer i gymnasiet. Jeg drømmer om at blive ved med at skrive på bloggen og at kunne flette mit arbejdsliv og bloggen sammen. Har dog endnu ikke fundet ud af hvordan.
 • at kunne hjemmepasse Augusta en rum tid.. Som mange andre forældre (tror jeg) får jeg akut mavepine ved tanken om at skulle aflevere mit guld til fremmede. Jeg drømmer i øjeblikket om ikke at skulle sende hende afsted. At få det til at gå op med min mands fuldtidsarbejde og mit eget job på deltid. Hvis ikke det kan lade sig gøre, så i hvert fald sørge for at hun får meget korte dage.
 • at have råd til at rejse og spise på gode restauranter.. Vores Berlin-tur var fem dage i luksus. Vi spiste stor morgenmadsbuffet og tullede rundt i de mange spændende kvarterer. Jeg nød det så meget! (I øvrigt har jeg et indlæg om Berlin i fingrene, men får det nok først på bloggen i næste uge).

 

Hvad drømmer du om?

 

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

6 Kommentarer

 • SVAR

  Et barn mere og at finde ro i mig selv og mit liv.

  • SVAR

   Dejlige drømme!!
   KH
   Anne

 • SVAR

  […] At drikke en kop, varm, økologisk te og sidde og kigge ud i haven (du ved, den store have, jeg drømmer om). […]

 • SVAR

  Skønt indlæg! Drømme er det vigtigste i livet, synes jeg. Det er det er godt liv er lavet af. At have og opfylde sine drømme. Jeg er godt igang.
  Jeg drømte for nogle måneder siden, mens jeg var på barsel, om at jeg kunne blive hjemme og passe vores søn mindst 3 år. Det føltes som om det var det mest langt ude og umulige nogensinde. Men nu er det en realitet. Trods at jeg elsker mit arbejde som fysioterapeut, fordi det er betydningsfuldt og fordi jeg var skide god til det.
  Nu drømmer jeg om at få et par drenge mere indenfor de næste 5-7 år, og også passe dem hjemme.

  Jeg drømte også om et hus på landet tæt på familien. Vi bor i et skønt hus, vores drømmehus, men det ligger ikke hvor vi ville ønske. Så nu er det sat til salg og vi jagter drømmehus #2 på landet. Og nu drømmer jeg om at få solgt. Så vi kan få køkkenhave, høns og højt til loftet.

  Jeg drømmer også om at videreuddanne mig til noget indenfor det alternative. Eller noget med kroppen i hvert fald. Hvor jeg kan bruge mine kompetancer, men også lære noget nyt. Mennesket, kroppen og psyken optager mig meget.

  Jeg drømmer også om et langt og lykkeligt liv med min mand og min søn og jeg drømmer om at vores familie vil vokse.

  Jeg drømmer om ro og fred i mit sind og med den jeg er.

  Jeg drømmer om at være vellidt og respekteret for min person, og jeg drømmer om, at netop det ikke er så vigtigt for mig.

  Hmm, ren terapi. Tak for det. Tak for taletid. Tak for bloggen. 🙂

  • SVAR

   TAK for en virkelig dejlig kommentar, Julie. Skønt at du tog dig tid til at dele! Det lyder som nogle helt enormt skønne drømme – og enormt sejt at du fik noget, der virkede helt umuligt til at ske. Din dreng er heldig!
   Kærligste hilsner til dig,
   Anne

 • SVAR

  […] de seneste måneder har jeg sneget indlæg ind om drømme, mørke tanker og følelsen af lykke. Det kræver lidt ekstra tid at skrive den slags indlæg […]