To håndfulde inspiration fra: Tina Lykkegaard

tinalykkegaardSiger navnet dig ikke noget? Så er det nok fordi du enten ikke er på Instagram eller ikke har problemer med din hud. Tina Lykkegaard har bloggen tinalykkegaard.dk og er under uddannelse til holistisk hudterapeut. Hun er enormt inspirerende og lidt af et orakel ud i kost og hud. Læs bare med herunder. Velkommen, Tina!

 

Introduktion og mit syn på sundhed

Skønhedsbranchen har mange ting at byde på, og efter mine efterhånden snart otte år i branchen, har jeg fået en masse viden og gjort mig en masse erfaringer på godt og ondt. De gode erfaringer vil jeg enormt gerne dele med dig, da min passion er at guide kvinder og mænd, store som små til en skøn, flot hud ved at skabe indre balance i kroppen. En indre balance har nemlig stor betydning for hudens udseende, da hele kroppen hænger sammen på den ene eller anden måde. Der findes derfor heller ikke noget hurtigt quick-fix ved hudbekymringer. Det kræver en grundig indsigt i hele vores system. Skønhed starter nemlig indefra.

Find mig her www.tinalykkegaard.dk eller på instagram @tinalykkegaard samt facebook.

 

1) JEG FØLER MIG SUND NÅR… 

Jeg har overskud til at gøre de ting jeg ved er bedst for mig. Jeg planlægger rigtig ofte om søndagen, så jeg ved at jeg får trænet, lavet grønne juice som jeg fryser ned eller bager grøntsagsboller til ugen så jeg ikke falder i og tager de nemme valg og glemmer mig selv.

 

2) DEN PERFEKTE MORGEN SER SÅDAN UD FOR MIG: 
Jeg elsker at løbe, så en kort løbetur efterfuldt af en grøn spinat smoothies med lidt ananas og en slags æg. Så er jeg virkelig godt kørende og fuld af energi.

 

3) Jeg synes at kostpyramiden er… 

gammel, ubrugelig og slet ikke noget jeg tænker over. Tiderne har ændret sig, hvilket kostpyramiden også burde. Derudover er vi meget forskellige, så der burde være mange forskellige kostpyramider. Nogle tåler gluten, andre gør ikke og nogle tåler komælk andre gør ikke. Det bør vi tager højde for efter min mening.

 

4) Hvis penge ikke var et issue… 

Ville jeg rejse! Jeg elsker at rejse og få ny inspiration. Jeg ville blogge dagen lang og inspirere så mange som jeg overhovedet kunne. Tænk hvis jeg kunne tilbyde gratis vejledning! Det ville da være stort. Mange af mine skønne kunder sidder og får dårlig selvværd af deres hudproblemer, hvilket gør mig rigtig ondt.

 

5) MIN YNDLINGSSPISE I ØJEBLIKKET ER…

Søde kartoffel i ovenen! Årh jeg elsker det og så med en god klat smør ovenpå. Selvfølgelig den gode økologiske smør 😉

 

6) MIN YNDLINGSKRYDDERURT ER… 

PERSILLE!! Er i klar over hvor mange vitaminer, mineraler og vilde næringstoffer persille indeholder? Persille har den bedste evne til at dæmpe rødmen i huden, men også til at holde huden und og smuk. Lav eks. en god pesto. Mums!

 

7) DEN OPSKRIFT, SOM JEG KAN I SØVNE ER… 

Bananbrød! 3 bananer, en god sjat blendes havregryn (100-120 gr.), 3 æg, lidt salt, en god håndfuld kokossukker, 50 gr. kokosolie, evt. lidt kanel, 1 tsk. bagepulver og så i ovnen i 40 min. ved 180 gr.

 

8) JEG ANBEFALER ANDRE AT LÆSE…

“Alle kvinders sundhedsbibel” af Umahro Cardogan. Den er suveræn!

 

9) NÅR JEG BRUGER MADVARER TIL ANDET END MAVEFYLDE, BRUGER JEG…

Honning.. Jeg blander ofte lidt honning sammen med lidt kokosolie og evt. lidt citron saft og har det på som en maske i 5-10 min.

 

10) MIT BEDSTE TIP ER… 

Den er altså svær! Jeg har så mange jeg kunne skrive, MEN da mit område er huden er mit bedste tip at få nok sunde fedtsyre indefra. Der er så mange der ikke får nok gode fedtsyre fra eksempelvis valnødder, chiafrø, hampefrø, omega 3 fra fisk (Nordic naturals flydende), olivenolie, kokosolie eller græskarkerner. Husk også at drikke nok vand. Det er hamrende billigt, men også hamrende godt for at fugte huden indefra.

 

Hvem skal jeg have besøg af næste gang? Tip mig gerne i kommentarfeltet!

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *