Sund blåbær-smoothie m. RIGTIGE blåbær

I sidste uge havde Rema1000 tilbud på økologisk dyrkede, vilde blåbær. En pose koster 10kr og du finder dem på frost. Det virker lidt forkert at “vilde blåbær” kan være økologiske, men så vidt jeg har forstået er det sorten man kalder “vilde blåbær”, og de vilde er den ægte varer – dem, der er blå hele vejen igennem. Det er dem, der er sunde

Mine svigerforældre har hus i Sverige og jeg ville elsker at plukke vilde båbær selv. Jeg er dog ikke faldet over blåbærbuske deroppe endnu. Men jeg tænker over det hver gang vi er deroppe.

De amerikanske blåbær er blå uden på og hvide inden i. Det er dem, vi finder friske i køleboksen i supermarkedet. De kan smage udemærket, nogle af dem sprøde og syrligt, mens andre er melede og bløde.

De vilde, jeg købte på frost i Rema1000, smager virkelig dejligt!! Især i smoothies. Jeg lavede denne en tirsdag, da jeg havde afleveret Augusta i dagpleje. Tirsdag er min sene arbejdsdag, så jeg afleverer Augusta lidt ud på formiddagen og har endda et par timer til at forberede mig hjemme inden jeg triller ind til byen. Luksus!

 

(1 portion)

 

Du skal bruge:

1/2 avocado

50g frosne blåbær

2 skiver frossen banan

7 tern frossen mango

evt. lidt frosne havtorn

2 kugler frossen spinat

2 dl kokosmælk (gerne extra creamy fra Santa Maria)

1 lille stykke økologisk ingefær

 

Fremgangsmåde:

Overhæld spinaten med kogende vand og lad den tø op i et par minutter.

Kom alle ingredienser i en blender og kør til smoothien er helt ensartet. Nyd!

 

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *