Sund after-eight is på ingen tid (psst.. mælkefri!)

aftereightis

Jeg husker en ferie på Mallorca for mange år siden. Bag poolen, ud mod vejen ned til vandet, lå en isbod, der spillede den, der sommersang med alle pigenavnene. Jeg har glemt navnet på den lige nu. Den sommer, i den isbod, fik jeg aftereight-is for første gang og jeg elskede det!

Siden har jeg fundet ud af, at jeg har mælkeallergi og derfor er det slut med mælkebaserede mundgodter. Nu har jeg fundet en nem løsning, der på det nærmeste kun kræver bananer på frost og en vandet krukke på terrassen. Det smager SÅ godt det her!! Prøv det, prøv det! – også selvom vejret ikke helt giver os solskin i dag.

(1 portion)

Du skal bruge:

2 frosne øko bananer i skiver

1/2 avocado

2 mynteblade (mine er ret store)

1 tern hakket mørk chokolade

Fremgangsmåde:

Blend frossen banan, avocado og mynte i en foodprocessor. Måske skal du skubbe lidt ned fra kanterne undervejs. Rør den hakkede chokolade i og spis isen med det samme.

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *