Størrelsesforskel på bodyer: Engel, Cosilana og Dilling Underwear

Jeg har som bekendt ikke købt specielt meget tøj til babypigen og kun én sag i størrelse nyfødt. Det jeg har købt kan ses herunder:
Jeg har købt en body fra Engel i størrelse 50/56 (som jeg planlægger at hun skal have på hjem fra hospitalet) og en heldragt i str. 62/68.
IMG_2070Derudover tæller samlingen en heldragt i str. 56 og en body i str. 62 fra DillingIMG_2069– og disse fine bodyer fra Cosilana i str. 62/68. Jeg elsker (!) farven og har besluttet at hun som pige sagtens kan pull’e-blå-off.
IMG_2067Når nu jeg synes, at jeg har købt tøj i ret store størrelser – hvor mærkeligt er det så lige, at de fine bodyer fra Cosilana i str. 62/68 faktisk er mindre end bodyen i str. 50/56 fra Engel? Engels er godt nok lidt smallere .. men alligevel.
IMG_2071Dillings body i str. 62 er faktisk også næsten samme størrelse.
IMG_2072
Til andre, der er på vej til at købe babytøj – og til mig selv i forbindelse med fremtidige køb – har jeg følgende erfaringer med de tre nævnte mærker:


– Cosilanas babytøj er meget småt i størrelsen og det er nok en god idé at vælge i hvert fald et nummer større end hvad man ellers ville.

– Engels babytøj er smallere end andre mærker og derfor også til den lille side. Jeg tror umiddelbart at Engel er godt til lange, slanke babyer.
– Dilling Underwear, fornemmer jeg, er meget størrelses-svarende. Dillings tøj er mindre smukt end de to førnævnte mærker – men det er umiddelbart super kvalitet og så er det altså markant billigere.

Har du andre erfaringer, så læg gerne en kommentar herunder.

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *