Status i højbedene

IMG_1170Det er nu en måned siden jeg såede i mine højbede og der er sket en hel del siden da – se bare fotoet herover. Kartoflerne er jo helt vilde. De står som små kartoffeltræer i mine potato-pots. Persillen er også begyndt at få godt fat og radiserne i bedet til højre hiver jeg lidt i hver dag, i håb om at en af dem snart er høsteklar. De står i bedets nederste venstre hjørne og jeg sætter mine penge på at det er radiserne, jeg kan høste som det første.
Mon radise-blade kan spises? Måske i pesto lige som gulerodstoppe? Jeg nænner jo ikke at kassere noget som helst af mit hjemmedyrkede, grønne guld!
Kartoflerne kigger jeg til en gang om ugen ved at skille den inderste og yderste spand fra hinanden. Planternes privatliv er som en BigBrother-deltagers, men det er jo det smarte med de potato-pots – og jeg kan ikke lade være!

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 Kommentarer

 • SVAR

  Sikke nogle fine højbede! Jeg ville ønske, jeg havde have og/eller terrasse, der tillod bare et enkelt højbed…

  Radisseblade kan sagtens spises. De smager godt i pesto, som du selv nævner, og ellers i en god, blandet salat 🙂 Hvis de spises, som de er, synes jeg dog, de skal snittes meget fint.

 • SVAR

  Tak for det og tak for din kommentar! Det kan jeg godt sætte mig ind i – jeg har ønsket mig en have i årevis.
  Tak for tip – de skal helt sikkert bruges i pesto og fintsnittet i en blandet salat.
  Jeg håber, at der kommer en have til dig næste år.
  KH
  Anne