Sprøde spinatvafler uden mælk og mel

Jeg har købt en del bøger på det seneste og én af dem er Hormonel Harmoni (adlink). I bogen er der en opskrift på spinatpandekager og den transformerede jeg, i går, om til vafler. De er virkelig-virkelig nemme at lave, og så smager de overordentligt dejligt – her som avocadomad. Eller hvad med toppet med laks og pesto? eller med hummus og tomatsalsa?

Augusta var også helt vild med dem! Apropos Augusta og mad, så er hun enormt interesseret i mad i øjeblikket og vil smage alting. Nu kommer maden endda også ned i maven – og ikke kun ind i munden og ud igen. Desværre er der stadig lidt bøvl med den lille mave.

 

(8 -belgiske- vafler)

 

Du skal bruge:

4 dl frisk øko spinat

en håndfuld øko bredbladet persille (kan udelades)

7 cm øko squash

1 dl øko kikærter (udblødte og kogte – eller fra dåse)

1 dl økologisk boghvedemel

3 øko æg

1 stor spsk. øko kokosolie

lidt havsalt

 

Fremgangsmåde:

Kom alle ingredienser i en blender eller foodprocessor og blend til en ensartet dej. Varm vaffeljernet op og bag.

 

Jeg har selv DETTE vaffeljern (adlink) – med belgiske plader – og det fungerer bare!

 

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 Kommentar