Sprøde LCHF-krebinetter (eller karbonader)

karbonadeJeg har en del økologisk svinekød i fryseren i øjeblikket. Forleden dag blev en af pakkerne til karbonader (eller krebinetter). Jeg har en pose sesammel fra Funktionel Mad i skabet og har været i tvivl om, hvad jeg skal bruge det til. Jeg kan nu sige, at sesam-melet fungerer glimrende til at panere i! Jeg synes, det er bedre end mandelmel, der, for mig, er mere kage- og dessert-egnet.

(4 stk)

Du skal bruge:
1 pakke økologisk hakket svinekød

1 æg

ca. 1,5 dl sesammel (fra Funktionel Mad)
s & p (rigeligt!)

smør til stegning

Fremgangsmåde:
Slå et æg ud i en flad skål, og pisk let med en gaffel. Fordel sesammel i en anden og bland med rigeligt salt og peber.
Smelt smør på en pande.
Form fire bøffer af svinekødet og vend dem i æg, sesammel, æg og sesammel (dobbeltpanering er det bedste!) og smæk dem direkte på panden.
Steg dem sprøde og gyldne på begge sider. Servér fx med den gode broccolisalat, som herunder:
karbonade1

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 Kommentarer

  • SVAR

    Super tip med sesammelet – det skal prøves.
    Og dejligt med øko gris 🙂
    Kh. Lone

  • SVAR

    Jeg skal have fat i en pose sesammel! Jeg har også haft held med at panere i en blanding af finthakkede mandler, sesamfrø og havreklid.

  • SVAR

    Jeg har tidligere forsøgt med sesamfrø, men havde problemer med at få det til at sidde fast.. Sesam-melet er helt klart min panerings-favorit 🙂
    KH
    Anne

  • SVAR

    Havreklid har jeg endnu ikke prøvet! Jeg læste hos Vanløse Blues at Husk faktisk også fungerer som panering. Det må også prøves på et tidspunkt..
    KH
    Anne