Spaghetti carbonara LCHF

Pasta carabonara 3Jeg har lavet denne ret én gang før, men det er meget længe siden – og den udgave af carbonara var ikke en succes. Det var denne til gengæld – virkelig tyk og cremet sauce!
Efter min mejerifri periode, er jeg startet meget langsomt op med mælkeprodukterne igen. Faktisk er det kun ost og smør. Så for første gang i 1,5 måned spiste jeg fløde i denne ret. Så lækkert – men jeg vågnede næste morgen med ru hals og løbende næse.. Hmm.. Den reaktion har min mor på mælkeprodukter.. bum bum! Måske det bare var et tilfælde – det håber jeg!

(4 personer)

Du skal bruge:
200 g bacon i tern
1 stort løg, finthakket
2 æggeblommer
2,5 dl fløde
100 g parmesan, revet
salt og peber

2-3 squash, kørt gennem en spiralizer

Fremgangsmåde:
Steg bacontern på en stor pande. Når de tager farve og afgiver fedt tilsættes løg og steges bløde. Pisk imens fløden med æggeblommer og parmesan. Når bacontern er sprøde og løgene bløde hældes fløde-blandingen på panden. Giv saucen et kort opkog og vend squash-spaghetti i saucen umiddelbart inden servering.
Top med ekstra parmesan.

Bacon er modtaget fra Økogårdene Skjern Enge.

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 Kommentarer

 • SVAR

  God weekend,

  ser meget delikat ud, jeg ønsker mig at eksperimentere med den grønne "pasta", det er så langt sundere.
  Og så ser det jo smukt ud der på tallerkenen:-)

  Min veninde indledte sin weekend med denne lækre jordbærtærte: http://mariahoffbeck.blogspot.dk/2014/04/frisk-jordbrtrte-med-ribsgele.html

  Så sultne og madglade jeg kan rigtig blive inspireret, tak!

  Hilsner fra Lasse

 • SVAR

  Tak, det er en lækker spaghetti-erstatning!
  Rigtig god weekend til dig,
  KH
  Anne

 • SVAR

  Har netop lavet denne ret, som jeg ret tilfældigt fandt.
  Det smagte himmelsk.
  Er helt ny i lchf -verdenen, men skal helt sikkert læse mere herinde.

 • SVAR

  Hvor dejligt at du prøvede retten og kunne lide den!
  LCHF-verdenen er virkelig fuld af fantastisk mad! Jeg kan kun anbefale at du prøver den LCHF-lasagne jeg har herinde. Den er virkelig god. Jeg selv er stoppet med at spise mejeriprodukter, så jeg har ikke lavet den længe.
  Tak for din kommentar og tak for at du læser med. Det er så dejligt at høre når nogen prøver opskrifterne!
  Kærlig hilsen
  Anne