Snickerskage uden mel og mælk

Jeg har gjort Emma Martinys snickerskage en anelse mere blodsukkervenlig, men den er stadig virkelig velsmagende, saftig og lækker. Det gør ingenting hvis din bund bliver tyndere end min – det er nemlig fyldet af dadler, penauts og chokolade, der gør den lækker. Jeg brugte en lille form og næste gang vil jeg bruge en, der er lidt større.

 

(Et lille ovnfast fad ca. 10cm x 20cm)

Du skal bruge:

100 g peanutbutter
3 små æg
1/3 dl mandelmælk
1 tsk. bagepulver (uden top)
75 g bløde abrikoser

Topping:
150g bløde dadler, udstenede
75g peanuts
75g chokolade
2 spsk. kokosolie

 

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 175 grader (alm. ovn).

Lav først bunden ved at blende alle ingredienser til en ensartet masse. Fordel i en form beklædt med bagepapir.

Klip de bløde dadler i stykker og fordel på dejen sammen med peanuts. Tryk fyldet en anelse ned i dejen og bag kagen i 30min.

Lad kagen køle af og smelt chokoladen sammen med kokosolie i en lille gryde. Fordel chokoladen over kagen og sæt den på køl til chokoladen har sat sig.

Skær ud i små tern og nyd.

 

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *