Skal du forkæle nogen?

blomster

Én i min nærmeste familie er alvorligt syg. Sådan noget sætter perspektiv på tingene. Det som generer eller driller til hverdag bliver med et komplet uvigtigt. Det minder mig om hvor skrøbeligt livet er og at huske på at gøre det jeg gerne vil. Det der er vigtigt for mig.

Jeg er ikke altid lige god til at give gaver, selvom det virkelig betyder noget for mig at være givende og gavmild. I sidste uge fik jeg det gjort. Jeg havde egentlig planlagt at sende en buket, men det er simpelthen SÅ dyrt at sende blomster. Jeg ledte derfor efter en anden form for forkælelse, der kunne sendes direkte til døren. I foråret sendte jeg lidt godter til en veninde fra Helsebixen.dk (adlink). De har så mange lækre sager og fri fragt når man handler for over 100kr. Det er supernemt at sammensætte en pakke lækkerhed: lidt god te, luksuskrydderier, god chokolade osv.

Denne gang fandt jeg ud af at man på summerbird.dk kan bestille deres økologiske chokolade med dørlevering helt gratis. Jeg betalte for en fin lille æske og dagen efter blev pakken leveret til døren. Under 24timer efter jeg havde bestilt. Det gør jeg igen, når nogen skal forkæles en anden gang! Tip hermed givet videre.

Hvad gør du når nogen skal forkæles?

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *