Siden sidst.. #8

Det er ved at være længe siden jeg sidst har besøgt Den Omvendte Verden. Jeg tæller dagene til sommerferie (der er 3) og arbejder stadig på at komme helt på plads i vores nye hjem. Lige nu er kl. 7.30 søndag morgen, og jeg er den eneste vågne på matriklen. Bortset lige fra de to harer, der løber rundt ude på græsplænen (ja, vores byggegrund, med hus på, har nu næsten en rigtig, grøn græsplæne! Jubii!).

SIDEN SIDST HAR JEG..

 • (okay min mand) plantet et æbletræ (Discovery – mit yndlingsæble!) i vores nyanlagte have, men har stadig blandt andet ribsbusk og roser i krukker.
 • besøgt en fantastisk planteskole i nærheden af vores nye bopæl og haft lyst til at købe det hele. Vi skal helt sikkert have flere frugttræer og bærbuske.
 • serveret squashvafler med kokos-vaniljeis og sukkerfri rabarkompot da mine forældre var på besøg sidst – det smagte alvorligt godt!
 • fået våde øjne over de to nye programmer om hjemmefødsler, som jeg har set på min mobil.
 • set det sidste afsnit af SKAM og alligevel tjekket http://skam.p3.no i håbet om flere sms’er eller videoklip om gymnasieeleverne. Desperado. Lidt.
 • haft lyst til at blogge rigtig mange gange, men simpelthen ikke fundet tid til det. Eller prioriteret det.
 • fuldt seriøst op på mine overvejelser og drømme om GAPS og videreuddannelse og gjort noget vildt:
 • KØBT en uddannelse fra det svenske Paleo Institute. Jeg skal læse på distance og bliver certificeret PI kostrådgiver.
 • tænkt at det føles lidt specielt at tage en hel uddannelse for at få adgang til det jeg oprindeligt ville: et 2dages certificeringskursus til GAPSbehandler.
 • bestilt nye visitkort til min lille enmandsvirksomhed fordi jeg er blevet autoriseret psykolog – det er ret stort.
 • sukket over det typiske danske sommervejr, der ikke heelt rimer på en sommer med Sverigesferie og færdigmaling af udendørs træværk.
 • fundet et pluk-selv jordbær/ærter/majs sted i gåafstand fra vores nye hjem. Desværre er det konventionel dyrkning, for da jeg spurgte ejeren sagde hun at de sprøjter efter reglerne. Der er 6 jordbærsorter, og jeg er virkelig fristet.
 • købt de lækreste ispindeforme i stål, men endnu ikke fået dem brugt.
 • overvejet at klippe mit, efterhånden, meget lange hår helt kort. Jeg har endnu ikke turdet.
 • besluttet ikke at droppe blogggen, selvom den har stået meget stille de sidste måneder. Jeg tænker på den dagligt! Derimod tager jeg en loose periode hen over sommeren. Jeg kigger formentlig forbi ind i mellem med en opskrift på is, eller en omgang Siden sidst..

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *