Rødkålssalat m. pære og valnødder
Det her er en efterårs-salat af den hurtige slags. Den tager ingen tid at smække sammen og i princippet kan man bruge lige det, der er i skabene. Pære erstattes af æble, rødkål erstattes af anden kål og valnødder af andre nødder.
(2-3 personers tilbehør)
Du skal bruge:
3 spsk. mayo
2 spsk. æbleeddike
lidt salt
½ øko rødkålshoved (lille)
1 lille pære
1 håndfuld valnødder
Fremgangsmåde:
Rist valnødderne i lidt kokosolie på panden. Hold øje med dem, de bliver hurtigt mørke (ja, jeg skriver af bitter erfaring). Hvis du har travlt, så hak valnødderne uden at riste dem.
Rør mayo, eddike og salt i en skål.
Snit rødkålen fint (evt. på en mandolin), vend i mayoen og top med pære i tern og de hakkede, ristede valnødder.
Del dine tanker her