Podcasts jeg lytter til…

Podcasts passer genialt ind i mit liv lige nu. Det er fedt med korte episoder og dygtige mennesker, der leverer spændende indhold – endda kvit og frit. Jeg har først, inden for den seneste måned, fundet podcast-ikonet på min iPhone. HA! Det gør det bare så meget nemmere.

Jeg lytter især når jeg går tur med barnevognen, i bilen på vej til arbejde eller om aftenen når jeg går tidligt i seng sammen med Augusta. Jeg har en række favoritter og dem kan du se herunder:

 

 • Mads og Monopolet har jeg lyttet til længe, men jeg plejer at finde dem gennem Safari og det er mere bøvlet. Jeg lytter som oftest til Mads og Monopolet når vi spiser frokost i weekenden – så får det lov at spille i baggrunden. Det er så rart at slippe for musikken. Synes jeg.
 • Jeg lytter til Morten Resens startup-podcast. Han gør det virkelig godt. Den er ærlig og ret professionelt sat sammen. Og så er det virkeligt befriende at han ikke er bange for at udstille sin uvidenhed. Der går oftest over 14dage i mellem afsnittene, men de er værd at vente på.
 • Martiny Podcast lytter jeg også til. Emma har en dejlig stemme og det er som om at alt hun bruger kærlighed og tid på bliver en succes. Hun er enormt inspirerende. Og talentfuld.
 • ProBlogger er en podcast jeg lytter til når jeg mangler tips og inspiration til at blogge. Men i virkeligheden lytter jeg til ProBlogger i de perioder, hvor jeg ikke blogger så meget – så føler jeg nemlig at jeg stadig arbejder lidt på bloggen. Eller i hvert fald udvikler den, i tankerne, bag kulisserne.

 

Hvad lytter du til?

For en måneds tid siden, savnede jeg virkelig et sundhedspodcast. På det tidspunkt havde jeg lyttet til Fitlivings podcast, med hende fra bloggen Skinnybitch, og det er jeg slet slet ikke til. Jeg hørte et afsnit med nogle TVpersonligheder og kendte kostvejledere, der diskuterede slankekure og unuanceret talte om kalorieunderskud. Kedeligt!! Men så tippede Jane mig om nogle virkeligt gode podcasts. Blandt andet disse to:

 

 • Keto Talk er virkelig underholdende og helt perfekt ift. mit snarlige Projekt-PCO-fri.
 • Happier med Gretchen Rubin er ret dejlig og inspirerende på en let tilgængelig måde. Et par afsnit tilbage var der en læser, der tippede om at hende og hendes mand skiftedes til at arrangere en date for den anden hver måned. Vildt god og hyggelig idé!

Nedenstående podcasts er lidt i samme kategori som Keto Talk – og også anbefalelsesværdige.

 • Livin’ La Vida Low-Carb er hosted af Jimmy Moore (fra Keto Talk), så er man til ham er denne podcast helt sikkert også interessant.
 • Revolution Health Radio har jeg ikke hørt så meget endnu, men jeg har læst en del artikler på hans (Chris Kressers) hjemmeside. Han er dygtigt!

 

Kender du til gode/hyggelige/inspirerende podcasts – så del gerne!

 

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 Kommentarer

 • SVAR

  Startede også op med podcasts, mens Edward stadig gad sove i barnevogn… mens den trillede vel at mærke.
  Anyhow – det er snart 1 år siden, og da lyttede jeg til Serial!!! Især 1. sæson er et MUST-LISTEN. Hellere igår end imorgen. Så spændende. Handler om en ung teenager, der for 17 år siden, helt uberettiget blev sigtet og dømt for mordet på sin eks-kæreste, og stadig sidder i fængsel.
  Og så begyndte jeg at høre Strangers. Som er lavet af en dansk kvinde, men altså produceret i LA, om små hyggelige og rørende personlige fortællinger fra alle mulige forskellige folk. Så fint.

  Det er mine to favoritter.

  • SVAR

   Årh, tak for super tips!! Serial har jeg netop hentet ned – jeg har hørt om den for længe siden. Men den var blevet helt glemt igen. Stort knus til dig, Anne

  • SVAR

   Julie, jeg er blevet SÅ hooked på Serial. Næsten for meget 🙂 TAK for din anbefaling. >