Persillepesto

pesto1Efter perioden med mejerifri LCHF er jeg for alvor blevet fan af pesto. Hjemmelavet pesto er supernemt og det smager rigtig godt – også uden parmesan. Det her er en noget billigere udgave af den klassiske basilikum/pinjekerne-udgave.

(1 lille glas)

Du skal bruge:
50 g mandler
1 håndfuld bredbladet persille
0,75 dl olivenolie (Prøv dig frem ift. konsistens)
1 lille fed presset hvidløg
salt

Fremgangsmåde:
Rist mandlerne på en pande. Hæld mandlerne i en minihakker sammen med de øvrige ingredienser. Blend og smag til med salt.

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 Kommentarer

  • SVAR

    PERFEKT timing! Jeg har noget bredbladet persille der ser meget trist ud, og jeg havde underligt nok ikke tænkt på pesto!

  • SVAR

    Dejligt 🙂 Jeg elsker selv når det sker!
    KH
    Anne