Paleo – take away i Odense

Paleo wrapJo jo, Odense kan også ridde lidt med på Paleo-bølgen. I Centrum er der dukket Olivias Le Marché op i Vintapperstræde. Det er et ret lækkert sted, hvor jeg har været forbi nogle gange nu og det er topskønt med alternativer til den traditionelle frokost-i-en-fart-sandwich i Odense.
Jeg prøvede en paleo wrap med pulled beef i sommers, og der var kødet lækkert og mørt, men selve wrappen lidt lille i det. Jeg blev i hvert fald ikke mæt af de 49,- jeg langede over disken.
Et halvt år efter er wrappen vokset betydeligt, så selv en sulten mave kan blive mæt. Det er glimrende! – og hvad der er endnu mere glimrende er, at wrappen er lavet med økologiske æg! Hep hep! Desværre var kødet lidt tørt og der var lidt for lidt pesto i til min smag.
Jeg har tidligere fået en blandet salat derinde fra og især hvis du spiser mælkeprodukter, er der virkelig mange lækre sager at vælge i mellem!
Jeg har stadig til gode at lave pulled beef herhjemme, men det står som en af de første ting på køkken-to-do’en.. Næst efter surkål!
Kender du en god opskrift på pulled beef, så smid hellere end gerne et link eller tip i kommentarfeltet.

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *