Om nytårshåb, -drømme og -forsæt

nytår 2014Det er på en eller anden måde bare så rigtigt, at vågne op til blå himmel og solskin på årets sidste dag (og det gælder altså også 1. januar, hr. vejrgud).
Det her med nytårsforsæt er egentlig noget mærkeligt noget. I virkeligheden er de først rigtigt interessante næste år, når der skal tages stilling til om de blev indfriet. Jeg tror at mine nytårsforsæt ligner alle andres, men here goes:

  • Mere træning og flere muskler. Det der famøse fitness-abonnement SKAL udnyttes. Jeg vil gerne have faste hold og træningsdage, og formentlig bliver det spinning, pilates og almindelig styrketræning. Jeg har fået nyt lækkert træningstøj i julegave og jeg glæder mig til at hoppe i det og til at blive strammet op. Ud med slap og ind med stærk.
  • LCHF-kost. Det går rigtig godt og jeg trives virkelig uden de skide kulhydrater. Jeg har særligt kunne mærke forskellen her i julen. Sukker – i slik, konfekt og frugt – gør mig trist, træt og giver ondt i maven. Jeg har stadig planer om en mejerifriperiode (ja, det har jeg haft siden i sommers). Det bliver i 2014 for sure!
  • Meditation, nærvær og nydelse. Jeg har tidligere været rigtig flittig og god til at huske at meditere. Det skal ind igen, det giver mig bedre energi og humør. Jeg trives rigtig godt med ritualer (et ord, der klinger bedre end rutiner) og både træning og meditation vil jeg gerne have ind som daglige/ugentlige ritualer.
  • Prioriteringer. Jeg oplever at jeg i efteråret 2013, for første gang i min studietid, var rigtig god til at prioritere min tid. Jeg har prioriteret og været optaget af frivilligt arbejde – og brugt lige det mindre tid på mit studie. I foråret 2014 skal jeg skrive speciale og der tænker jeg at prioritere det fremfor frivilligt arbejde. Måske jeg vælger at slippe det ene.
2014 bliver året hvor jeg er færdiguddannet – og forhåbentlig får mit første job. Det bliver formentlig også året hvor vi flytter fra Nordjylland.
Jeg håber at det bliver et år fyldt med kærlighed, rare oplevelser og godt helbred.

GODT NYTÅR herfra

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 Kommentar