Om franske LCHF-varer

Fotor01020174153
Det er kun 1,5 uge siden vi kom hjem fra Frankrig. Alligevel føles solskin, shorts og 25 grader allerede meget langt væk.. Suk! Jeg sørgede dog for at hamstre nogle gode franske LCHF-varer med hjem, som kan forlænge følelsen af ferie og Frankrig lidt ind i vinteren.
Jeg byder desuden på lidt stemningsbilleder, som herover og -under. Jeg er fx vild (!!) med franske grønthandlere og supermarkeder. De har de lækreste grøntsager og til en virkelig god pris – og så ser det hele bare så rustikt, lækkert og fransk ud! De store supermarkeder har kæmpe udvalg af oste, charcuteri-afdeling for ikke at snakke om fiske-afdeling med det lækreste frisk fisk. Jeg er begejstret!
Fotor01020174451
Mine LCHF-indkøb drejer sig først og fremmest om 2 x confit de canard med 6 andelår pr. pakke. De kostede ca. 100 kr pr. stk., er holdbare indtil 2014 og skal bare en tur i ovnen og steges sprøde. Årh, det er bare SÅ godt!

CYMERA_20131020_142322Desuden købte jeg 3 gange rillette – lækkert på kernebrød med lidt cornigioner til. Derudover købte vi 3 gange salt (2 x fleur de sel og 1 x trøffelsalt, som er fremragende i omeletter) + en 2 liter økologisk olivenolie.

Fotor0102017460

Derudover købte vi et par flasker rødvin med hjem – ærlig talt mest for at kunne drikke et glas i løbet af vinteren og tænke “den købte vi i Frankrig”.

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 Kommentarer

 • SVAR

  Haha mine Frankrig-indkøb fra i sommers er faktisk overraskende magen til dine – inkl. "den købte vi i Frankrig"-tanken 😉

  Vh Jennifer

 • SVAR

  Hvor ser det lækker ud !Det er vist for lang tid siden jeg har været på indkøb I Frankrig 😉

 • SVAR

  Haha 🙂
  Jeg er efterfølgende kommet i tanke om, at det måske var en idé at kigge efter mandelmel (almindeligt) dernede – måske det findes billigere? Det må blive næste gang (hvor jeg også vil købe mere salt.. det er så lækkert).
  KH
  Anne

 • SVAR

  Årh, ja! Tænk hvis Danmark var naboland til Frankrig – eller hvis danske supermarkeder var lige så indbydende og lækre – eller endnu bedre: hvis man boede i Frankrig .. SUK! Så havde jeg ikke tid til at studere eller arbejde, for al den lækre mad, der kunne (måtte!) laves! 🙂
  Rigtig god torsdag.
  KH
  Anne