Mit favorit-supermarked i Berlin og økovarer, der kom med hjem i kufferten..

tyske indkøbVi var i Berlin i både den første og sidste uge i juli, og selvom det virkede småskørt at tage afsted igen, så havde vi en mindst ligeså god ferie i anden omgang, hvor vi opdagede nye bydele og restauranter. Jeg fandt også øko-supermarkedet ALNATURA, der ikke skilter voldsomt meget med at være øko, men som viste sig at være det billigste øko-supermarked vi fandt – og det var altså virkelig godt.

Jeg købte:

  • økologisk kokosvand (mest fordi jeg aldrig har smagt det!)
  • kokosyoghurt – helt uden skrammel-tilsætninger. (Hvornår kommer det til Danmark?)
  • Økologisk mint-chokolade (de havde også min favorit (affiliate link) til ca. 14kr!)
  • usødet øko mandelmælk
  • usødet øko cashewmælk (ingen af nøddemælkene har jeg fundet i Danmark)
  • økologisk nutella (-lignende smørepålæg)
  • økologiske cashewnødder (da mit lager fra BuyWholeFoods er sluppet op)

Har man køleboks, er det også værd at tage økologisk kød med hjem. Vi købte økologisk kalkunbryst – det har jeg aldrig spist eller set i Danmark – og det var toplækkert!

Desuden fandt jeg min favorit-creme fra Weleda (affiliate link) til ca. 10 euro, mod 14 euro i andre økosupermarkeder i Tyskland. ALNATURA er virkelig et besøg værd!

Jeg har været i Berlin for ca. 10 år siden, dengang jeg gik i gymnasiet. Det var en virkelig grå og kold omgang, hvor jeg mest husker turistattraktioner af blandet kvalitet og en klassekammerats opkast i en håndvask. Mine forventninger var derfor ikke just i top. Nu er byen strøget ind som klar favorit hos mig og vi tager helt sikkert til Berlin igen. Det tager under 6 timer at køre derned og når Augusta er en stjerne og sover næsten hele vejen frem og tilbage – så er det jo ingen sag at tage på køreferie med baby.

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 Kommentar