Min bedste LCHF pizza til dato

Jeg har for første gang arbejdet med pofiber og brugt det i pizzadejen. Jeg har købt mit i Sverige, til stort set ingen penge (omkring 10 danske). Længe har det ikke været til at opdrive i DK, men nu har Lowcarb Store Danmark fået produktet (dog er det i skrivende stund udsolgt).
Tilbage til pizzabunden – prøv den, den er virkelig lækker!
(2 personer)
Du skal bruge:
170 g revet ost (jeg brugte cheddar)
40 g pofiber
2 spsk. mayonnaise (eller Philadelphia)
1 æg
0,5 tsk. oregano
Fremgangsmåde:
Varm ovnen til 225 C (alm. ovn).
Smelt den revne ost i gryde ved svag varme (det bliver ikke flydende, men samler sig i en blød klump). Tag gryden af varmen og rør mayonnaise, æg, oregano og pofiber i. Rul dejen ud mellem to lag bagepapir, læg i på en bageplade og fjern det øverste bagepapir. Den ser nu sådan ud:

Giv bunden 8 min. i ovnen – den skal være gylden men ikke mørk.
Tag bunden ud og læg det ønskede fyld på (det hele skal være tilberedt på forhånd), og tilbage i ovnen indtil osten er smeltet.

Jeg brugte:
– tomatpassata til bunden (tomatsauce)
– en rest kødsauce
– løg i tynde skiver
– forstegt økologisk bacon
– revet ost
– oregano
– friskværnet peber
Til sidst toppede jeg min pizza med et par skiver avocado og (købt) chiliolie. ØJ, så lækkert!

Den ser god ud! Det må jeg prøve 🙂 Helsam på Boulevarden har også fået pofiber nu.
Supet tip – tak! Den er virkelig god den bund!
KH
Anne
Ej hvor lækkert. Det skal jeg da vist have fat i det pofiber.
Maiken
Det var i hvert fald rigtig godt til denne pizza 🙂 Jeg har stadig til gode at bage med det!
KH
Anne