Medister, mos og baconsovs

IMG_20131027_195803
Jeg går ofte på øko-tilbudsjagt og forleden var jeg heldig at finde økologisk medisterpølse på tilbud. Det hører selvfølgelig til i den mere liberale LCHF-ende, da der både er lidt stivelse og en smule rørsukker i (sidste ingrediens på listen).
Mosen og medisteren rakte til to aftener, for det er kæmpe-mættende (!), vi lavede en ny omgang sovs på andendagen.
 
Du skal bruge:
1 pakke øko medister (400 g)
 
125 g bacon i tern
2,5 dl fløde (eller mere)
(evt. ½ tsk. sennep)
peber
 
1 broccoli
100 g smør (eller mere)
s & p
 
Smør til panden
 
Fremgangsmåde:
Mos
Skær broccolien i buketter og læg dem i en gryde med vand (ca. halvt op).
Kog broccolien til den er mør, hæld vandet fra. Hæld broccolien tilbage i gryden, tilsæt smør og kør til fin mos med en stavblender.
 
Sovs
Steg bacon næste sprød på en pande. Læg baconternene til side og steg medisteren ca. 10-12 minutter på hver side. Læg også den til side.
Kom bacon tilbage på panden sammen med fløde (og sennep). Kog op og smag til med peber – baconen gør saucen riigelig salt (vær evt. også OBS på det ift. ikke at salte mosen så meget).
Servér!

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 Kommentarer

  • SVAR

    Gott! Perfekt mat som inte tar så lång tid att fixa = jag gillar. 🙂

  • SVAR

    Ja, nogle gange kan simpel og hurtig mad bare være det bedste! Ikke just den smukkeste ret, men virkeligt mættende 🙂
    KH
    Anne