Mandelgrød

mandelgrødEngang i mellem kan jeg godt savne grød. Særligt når det begynder at blive køligere uden for, er det luksus at starte morgenen med skål varm komfort. Det her er en lækker LCHF-variant, der, pga. mandelmelet, næsten smager af marcipan.
For en mejerifri variant kan fløden erstattes af kokosmælk, men konsistensen er bedre med fløde.

(1 portion)

Du skal bruge:
2 æg
1-1,5 dl fløde
1 spsk. mandelmel (fra Funktionel Mad)
0,5 tsk. vanillepulver
et knsp. saltFremgangsmåde: 
Pisk æg, fløde, salt og vanille sammen til en ensartet masse over middel varme. Når blandingen er ved at være varm tilsættes mandelmelet og der piskes fortsat indtil grøden har den ønskede konsistens.

TIP:
Server, som på billedet, med bærkompot eller fx friske æbletern og et drys kanel.

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *