Mættende, økologisk juice med sød kartoffel..

Nogen gange er det rart med en lidt mere mættende juice end de der helt læskende, vandige slags. Derfor kastede jeg mig ud i at lave en omgang orange sundhedseleksir. Hvor meget sundhed, der egentlig er i at indtage friskpresset juice kan diskuteres – men at det føles sundt, for mig, det er der ikke nogen tvivl om. Og jeg trænger til at føle mig sundere i øjeblikket, så derfor blev juiceren hevet ud af skabet. Og når nu den var ude, var det oplagt at lave to juicer på en gang. Den grønne juice, jeg også pressede, finder du HER.
For at sikre et lidt mere stabilt blodsukker kan det være godt at drikke juice til måltider, hvor der indgår fedt og protein. Eller hvad med at hælde en lille smule god økologisk olivenolie i juicen – eller blende en halv avocado i. Det sidste fungerer bedst med grønne juicer, for farven kan blive noget uheldig, hvis du forsøger med netop dét trick i denne juice.

 

(ca. 1/2 l juice)

 

Du skal bruge:

7 store, økologiske gulerødder (renset grundigt)

1 økologisk (dansk) æble

1 lille stykke frisk, økologisk gurkemeje (evt. skrællet)

1 lille stykke frisk, økologisk ingefær (evt. skrællet)

1 skrællet, økologisk sød kartoffel

 

1 lille båd økologisk citron

 

Fremgangsmåde:

Juice hele balladen og smag den til med citronsaft.

Det er lettere at styre hvor meget citron, der skal i når du presser det i hånden.

 

Rigtig god lørdag til dig. Vi varmer op til Augustas fødselsdag med en 7års fødselsdag i dag. Tak for de gode idéer til fødselsdagskage til en 1årig, på Instagram. De var alle VILDT gode og jeg har endnu ikke besluttet hvilken jeg vælger. Jeg poster resultatet her på bloggen i løbet af næste uge. 

 

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *