Mælkebomben: Den fede granola!
Jeg bestræber mig på at spise en smoothie om dagen – og det lykkes næsten hver dag. Flere gange har jeg lavet en portion lækker topping til de cremede grøntsagsbomber. Selvom jeg producerer fint med mælk, prøvede jeg ‘mælkebomben’, der eftersigende skal kunne øge mælkeproduktionen, hvis man spiser et par spiseskefulde dagligt.
Du skal bruge:
50g kokosmel (alm. revet eller flager)
50g mandler
50g græskarkerner
50g sesamfrø
50g durummel eller kerner (kan udelades)
50g kokosolie
Fremgangsmåde:
Rist alle ingredienser i kokosolien – til de ganske let tager farve. Pas på med for hård varme da kokosflager hurtigt bliver mørke.
Lad blandingen køle af og opbevar på køl. Det klumper lidt sammen på grund af olien, men det synes jeg egentlig bare er lækkert og blandingen er nem at få fra hinanden med en spiseske.
[…] har også andre toppings på bloggen – fx Mælkebomben (der indeholder ekstra meget af den gode kokosolie) eller den sprøde LCHF müsli med […]