Mælkebomben: Den fede granola!

DSC00442Jeg bestræber mig på at spise en smoothie om dagen – og det lykkes næsten hver dag. Flere gange har jeg lavet en portion lækker topping til de cremede grøntsagsbomber. Selvom jeg producerer fint med mælk, prøvede jeg ‘mælkebomben’, der eftersigende skal kunne øge mælkeproduktionen, hvis man spiser et par spiseskefulde dagligt.

Du skal bruge:
50g kokosmel (alm. revet eller flager)
50g mandler
50g græskarkerner
50g sesamfrø
50g durummel eller kerner (kan udelades)
50g kokosolie

Fremgangsmåde:
Rist alle ingredienser i kokosolien – til de ganske let tager farve. Pas på med for hård varme da kokosflager hurtigt bliver mørke.
Lad blandingen køle af og opbevar på køl. Det klumper lidt sammen på grund af olien, men det synes jeg egentlig bare er lækkert og blandingen er nem at få fra hinanden med en spiseske.
DSC00479

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 Kommentar