LowCarbkassen goes LCHF: Måltid 3

måltid 3 - 4Der følger ikke en opskrift på kassens 3. måltid. For det første er det så simpelt at det vist ikke er nødvendigt – desuden var jeg ikke overvild med den. Retten var: kylling i kokosmælk m. smørristede skorzonerrødder og gnavegrønt. I virkeligheden var det kyllingen jeg ikke var så tosset med, for de smørristede skorzonerrødder var superduper lækkert! Jeg LCHF’iserede retten ved at lave en fed dip af mayo, creme fraiche, Urtekrams røde dipmix, s&p og citronsaft.

Ingredienserne fra LowCarbkassen var:

Den færdige ret så sådan ud:

Jeg havde glemt hvor lækkert det er med grøntsagsstænger og dip. Uhm!

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 Kommentarer

 • SVAR

  Mmmm.. Det ser nu ellers godt nok lækkert ud! Var det selve kyllingekødet du ikke kunne lide?
  Men gnavegrønt-fadet er næsten det, der ser mest lækkert ud. Der sker altså et eller andet i mit hoved, når der kommer så mange farver på drengen! 😀

 • SVAR

  Sådan havde jeg det også 🙂 Grønt med dip = virkelig lækkert!! Jeg ved ikke rigtigt hvad det var. Det var en meget "ren" ret – stegt kyllingelårfileter m. s&p og kokosmælk. Måske fordi der ikke var mere smag i retten? Kyllingen var egentligt lækker nok – hvis jeg havde brugt den til noget andet. Jeg ville fx gerne have brugt den i en indisk sammenkogt ret i stedet..
  KH til dig 🙂
  Anne

 • SVAR

  Skorzonerrødder er altså en nice grøntsag! Ærgerligt den aldrig er at finde i supermarkederne :/
  Og enig i, at dip og grøntsagsstænger nice! Min aftensmad har i aften været avokadodip med gulerod og peberfrugt 😀

 • SVAR

  Jeg er helt enig med dig! Jeg har aldrig set den i et dansk supermarked – og øv for det!
  Uhm – avocadodip – hvor lækkert!! Jeg har i øjeblikket svært ved at finde gode avocadoer.. hvis de er grønne, synes jeg aldrig rigtigt at de når at modne hos mig. Men jeg elsker dem!
  KH
  Anne