Lidt om en 1 års fødselsdag og 8 bud på babyvenlige kager..

Til Augustas fødselsdag igår lavede jeg mine surdejsboller. De blev mere vellykkede end længe, så snart kommer der en opdateret version på bloggen. Bollerne på fotoet herover er anderledes , da de er propfyldt med smør, æg og hvedemel. Opskriften er Meyers Briochebolle (opskriften kan googles) og de tager flere døgn at lave, da der kun er 10g gær i. Jeg tænker faktisk netop derfor (kun lidt gær og godt med æg og smør) at de er sundere end så mange andre bløde boller.

Augusta har bøvl med maven for første gang nogensinde og derfor får hun meget lidt brød. Til sin fødselsdagsmorgenmad fik hun kiwi, avocado, æggeblomme og fiskeolie og vand. Pga. mavebøvl har jeg udelukket banan, og det gjorde det lidt sværere at finde en kage at bage til fødselsdagen.

I kom med enormt gode forslag på Instagram. Tak for dem! Jeg tænker at de vil være super som inspiration, også til Augustas fødselsdag næste år:

Hvilke kager jeg endte med at bage, kan du se lidt senere på ugen. Augusta sov lang lur, så selvom jeg tænkte på hende da jeg valgte kager, fik hun slet ikke smagt dem. Næste år tager jeg revanche!

 

 

♥                      ♥           ♥                      

FLERE NEMME OG SUNDE (OG OGSÅ BABY-VENLIGE) OPSKRIFTER UDEN MÆLK?

Jeg blogger nu på:

www.kostpsykologen.dk

Her finde du fx opskrift på cookies uden mel, sukker og mælk

♥                      ♥           ♥                      

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 Kommentarer

 • SVAR

  Tillykke med hende! Den første fødselsdag er bare noget helt særligt eller faktisk er alle ungernes fødselsdage det. Jeg bliver sentimental og grådlabil hvert år, når mine børns fødselsdag nærmer sig. Jeg fatter bare ikke så meget mit liv har ændret sig (på godt og ondt), siden de blev født. Det stopper aldrig med at forundre mig.

  Hvor surt med mavebøvl? Hvad skyldes det mon?

  Og tak for link 🙂

  • SVAR

   Tusind tak, søde Jane! Ja, jeg forestiller mig at jeg får det på præcis samme måde. Hvert år. Ja, det er så synd! Hun har aldrig fejlet noget og nærmest aldrig været syg i hendes første leveår, og hele januar var den gal. Endelig er der bedring (de sidste to dage) og nu er jeg gået i gang med probiotika. Jeg tror det blandt andet handler om at hun spiser mere rigtig mad (og måske for meget brød, selvom det er uendelig lidt hun får).

 • SVAR

  […] I gårsdagens blogindlæg beskrev jeg kort hvad Augusta spiste til morgenmad på sin fødselsdag.  I virkeligheden smager hun mest på maden – og jeg tror ikke at der kommer så meget ned. […]