Lidt om bloggens fremtid..

Inden solen stod op denne søndag, gik jeg den første tur med barnevognen, bagte en pladefuld koldhævede boller og spiste et par af dem med en mælkefri nutella-efterligning. 

Jeg grubler fortsat bag kulisserne i Den Omvendte Verden og i dag tænker jeg at dele nogle af de grublerier med jer.

Over de sidste måneder er mange af de store bloggere gået all in og har gjort deres blog til en virksomhed. Sejt. Det er ikke lige det, der ligger i fremtiden for min lille Omvendte Verden. Desværre, tænker jeg nogen gange. Det ville ellers være sjovt. Andre steder i blogland lukkes der ned – eller i hvert fald hos én af dem. Én af de rigtigt store.

For noget tid siden delte jeg en håndfuld sorte tanker – én af dem handlede om bloggen og middelmådighed. Det fedter jeg stadig lidt rundt i. Jeg vil gerne ændre bloggen – så den bliver mindre rodebutik, end jeg oplever den i dag, og får en skarpere profil. Da jeg postede indlægget om drømme for noget tid siden, skrev jeg om at flette mit arbejdsliv og bloggen mere sammen. Det drømmer jeg fortsat om og jeg har fået en idé til hvordan det måske kan lade sig gøre.

I mit arbejdsliv arbejder jeg meget med personlige værdier – altså andre menneskers personlige værdier. Hvad der er vigtigt for dem, hvordan de gerne vil være og hvad der giver mening for dem. Det er enormt spændende!

Ind i mellem oplever jeg, at jeg kommer på afstand af mine egne værdier. Og det føles ikke godt. Min idé handler om at gøre bloggen mere personlig ved at lade mine værdier være omdrejningspunktet. På den måde kan der blive plads til mere end bare mad og sundhed – fordi også andre ting jo er vigtige for mig. Dernæst vil bloggen blive en hjælp til at jeg selv får handlet på det, der giver tilværelsen mening for mig – og forhåbentlig kan det være til inspiration for andre, der har brug for at finde eller pleje deres værdier.

Hvordan jeg omsætter idéen til konkrete ændringer på bloggen, summer jeg videre over.

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *