LCHF pizza
Der har været stille på bloggen.. men jeg er her endnu! Jeg har bare haft tossetravlt med opgave, arbejde og kursus de sidste 14 dage. I morgen afleverer jeg opgaven og det vil give mere overskud!
Du skal bruge:
100 g creme fraiche 38 % (eller hytteost 4 %)
3 store æg
2 store spsk. kokosfibre
0,5 tsk. bagepulver
oregano
salt
Fyld fx med:
tomatpassata til bunden
400 g hakket oksekød forstegt lidt på en pande
en pakke let forstegt bacon
3 håndfulde revet ost
1 løg i tynde skiver
1 rød peber i tynde skiver
2 fed finthakket hvidløg
oregano
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 200 C (varmluft). Pisk alle ingredienser sammen og bred ud på en bageplade med bagepapir. Giv bunden 10 min. i ovnen. Tag den ud og fyld med dit favorit fyld. Sæt pizzaen tilbage i ovnen ind til osten er smeltet – ca. 10 min.
TIP:
Næste gang vil jeg bruge hytteost, som har en mere salt smag end creme fraiche. MEN i en snæver vending går det fint at bruge 38% creme fraiche.
Er den virkelig god? Prøvede med blomkål, og føj. Det var virkelig forfærdeligt 😀
http://www.nannafreving.com
Kære Nanna
Det er bestemt ikke en italiensk pizza med tynd og sprød bund, men jeg er godt tilfreds med den – selvom der kunne have været mere ost på 🙂 !
KH
Anne
Den bund blev noget værre noget hos mig. Ikke sådan lige at brede ud på en bradepande.. Lidt øv når man hader at kæmpe for sin mad 🙂
Øv, hvor træls. Hvordan var den ikke til at brede ud? Dejen bliver meget flydende, når jeg laver den, så jeg fordeler den normalt med en dejskraber.
KH
Anne
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.