LCHF Couscous-salat

Uhm, det er god mad!
(en stor skål salat)
Du skal bruge:
1 blomkål (ca. 600g)
1 stor håndfuld mandler
1 lille squash
2 snackpebre
4 forårsløg
2 fed hvidløg
1 håndfuld pinjekerner
1 håndfuld persille
4 spsk. olivenolie
saft fra ½ citron
0,5 tsk. salt
0,5 tsk. stødt spidskommen
Fremgangsmåde:
Bland ingredienser til dressingen i en stor skål.
Rist mandlerne på en tør pande og kør imens blomkålen til couscous i en minihakker eller foodprocesser. Giv mandlerne samme tur i minihakkeren og rist pinjekernerne på den varme pande.
Hak hvidløg og persille fint og snit squash, pebre og forårsløg i mindre tern. Rør alle ingredienser sammen med dressingen og top med pinjekerner.
TIP:
Server fx med kyllingelår og mayodip:
Køb en pakke økologiske kyllingelår (der var tre i min pakke, så 1 til madpakken).
Gnub kyllingelår med olivenolie, salt, peber og stødt spidskommen. Læg dem i et ovnfastfad og steg i ovnen ved 180 C grader (varmluft) i ca. 30-35 minutter.
Bland en dip af mayo, presset hvidløg, stødt chili og stødt spidskommen – smag til med citronsaft.
Del dine tanker her