LCHF-aftensmad i billeder

chili con carne 1
Billederne er jo heeelt tilbage fra sidste år, men jeg har gemt dem til et indlæg som dette. Oven på et par travle (og SKØNNE) køkken- og blog-uger, dedikerer jeg, i øjeblikket, min tid til min kommende eksamen. Men selvom jeg er ret så inaktiv, så nyder jeg VIRKELIG de kommentarer, der falder på bloggen. Keep ‘em coming – og TAK!
 
Herunder får I et kort indblik i et par omgange LCHF-aftensmad.

Her store rejer ristet i hvidløg, chili og olivenolie på panden, på salat med mayo, avocado, tomatskiver og citronsaft.
Her en omgang Chili con carne med sprøde ostechips. (Den er virkelig anbefalelsesværdig – UHM!)
Mix af varmrøget laks og salat med pesto og bacon. Rød grape og peberfrugt.

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 Kommentarer

 • SVAR

  Mmmm.. Det ser sgu lækkert ud, det der! Nu fik jeg lyst til varmrøget laks!:D

 • SVAR

  Uhm den chili ser godt nok lækker ud! Hvordan har du lavet de der ostechips??! De ser spændende ud.
  kh. Pennie
  http://pennnylane.blogspot.dk/

 • SVAR

  Varmrøget laks er også en af mine favoritter 🙂 ! Jeg køber det tit i Netto – deres er ret god til prisen.
  KH
  Anne

 • SVAR

  Kære Pennie
  Den kan klart anbefales – jeg er i hvert fald rigtig glad for den! Jeg smider ostechips på bloggen i et indlæg for sig. Men i princippet er det: bunker af revet ost, et drys stødt chili og så ca. 10 minutter i ovnen ved 200 C(varmluft). De skal selvfølgelig være sprøde, men pas på de ikke får for meget – så smager de let brændt.
  KH
  Anne (der lige smutter på besøg hos dig)