Laksemousse m. peberrod

CYMERA_20131016_075848Da vi den anden dag havde fået pariserbøf, var der en stump frisk peberrod i køleskabet. Et par halvkedelige laksefileter i fryseren blev tøet op, stegt i smør og så var der basis for en laksesalat inspireret af Jane Faerbers i “Spis dig mæt og glad”. Uhm.. Det var lækkert!
(2 x frokost)
 
Du skal bruge:
2 kolde, tilberedte laksefileter
2 spsk. mayo
2 spsk. 38% cremefraiche
friskrevet peberrod (efter smag)
2 spsk. citronsaft
salt og peber
 
Fremgangsmåde:
Findel laksen i en skål (brug en gaffel), tilsæt de øvrige ingredienser og smag til med salt og peber. Server!
 

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 Kommentarer

  • SVAR

    uhm peberrod 😉

  • SVAR

    JA – virkelig undervurderet smagsgiver 🙂 !
    KH
    Anne