Lækre bananvafler u. sukker, mælk og hvedemel

bananvafler

Indeholder affiliate links

Udover en masse økovarer havde jeg også et vaffeljern med hjem fra ferien i Berlin. Faktisk er det et multijern, der lige nu kan lave både vafler og toast. Andre plader kan tilkøbes og det gør jeg nok.

Da Christine Bonde postede bananvafler i mandags, vidste jeg hvad min nemme mandags-aftensmad skulle bestå af. Her hos os er hverdagen nemlig startet op igen og nemme løsninger er bare rare ind i mellem – især med en lille baby.

Der går ikke længe før Augusta sidder med ved bordet – hun er nemlig ikke så lille mere og fylder 6 måneder på fredag. Jeg nyder den sidste periode, hvor jeg er den eneste, der kan give hende mad – men glæder mig samtidig til at præsentere hende for “rigtig” mad og mange nye smage.

 

(ca. 8 vafler)

 

Du skal bruge:

1 stor øko banan (ca. 120g)

2 små æg

50 g boghvedemel (eller anden mel)

1 dl usødet mandelmælk

1 spsk kokosolie

1/2 tsk vanillepulver

1 knsp. stødt kardemomme

1 knsp. stødt nelliker

1 knsp. salt

 

Forslag til topping :

1 moden mango

1 avocado

lidt frisk mynte

eller

nøddesmør

 

Fremgangsmåde:

Blend alle ingredienser til en ensartet masse og bag dem i vaffeljernet. Husk ikke at fylde dej i helt ud til kanten.

Skær avocado og mango i fine stykker og vend det sammen med finthakket mynte.

Server vaflerne med salsaen på toppen – eller kom nøddesmør på. Det er også virkelig lækkert!

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *