Lækre bananvafler u. sukker, mælk og hvedemel
Indeholder affiliate links
Udover en masse økovarer havde jeg også et vaffeljern med hjem fra ferien i Berlin. Faktisk er det et multijern, der lige nu kan lave både vafler og toast. Andre plader kan tilkøbes og det gør jeg nok.
Da Christine Bonde postede bananvafler i mandags, vidste jeg hvad min nemme mandags-aftensmad skulle bestå af. Her hos os er hverdagen nemlig startet op igen og nemme løsninger er bare rare ind i mellem – især med en lille baby.
Der går ikke længe før Augusta sidder med ved bordet – hun er nemlig ikke så lille mere og fylder 6 måneder på fredag. Jeg nyder den sidste periode, hvor jeg er den eneste, der kan give hende mad – men glæder mig samtidig til at præsentere hende for “rigtig” mad og mange nye smage.
(ca. 8 vafler)
Du skal bruge:
1 stor øko banan (ca. 120g)
2 små æg
50 g boghvedemel (eller anden mel)
1 dl usødet mandelmælk
1 spsk kokosolie
1/2 tsk vanillepulver
1 knsp. stødt kardemomme
1 knsp. stødt nelliker
1 knsp. salt
Forslag til topping :
1 moden mango
1 avocado
lidt frisk mynte
eller
Fremgangsmåde:
Blend alle ingredienser til en ensartet masse og bag dem i vaffeljernet. Husk ikke at fylde dej i helt ud til kanten.
Skær avocado og mango i fine stykker og vend det sammen med finthakket mynte.
Server vaflerne med salsaen på toppen – eller kom nøddesmør på. Det er også virkelig lækkert!
Del dine tanker her