Kyllingefrikadeller med persille og sesam

2.1

(ca. 18 små dunser)

Du skal bruge:

400g hakket kylling
1 øko æg
2 spsk. fløde
4 spsk. sesamfrø
1/2 løg
2 fed hvidløg
1 håndfuld frisk persille
0,5 tsk. Fiberhusk
2 tsk. havsalt
et drys peber

Fremgangsmåde:
Hak løg og persille fint og pres hvidløg.
Alle ingredienser røres i en skål til en sammenhængende fars. Farsen hviler på køl i ca. en time. Små dunser formes med teske og steges i rigeligt smør til de er gyldenbrune.

TIP: De er gode, kolde, i madpakken og særligt gode med en lækker dip til – ellers er de faktisk til den fedtfattige side og så er jeg ikke mæt ret længe. Prøv en dip med lidt rød eller grøn pesto (Løgismoses på køl i Netto, er min købefavorit) blandet op i et par skefulde af Hellmann’s mayonnaise.

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *