Kyllingebryst i cremet ingefær/peanut-sauce

kyllingeret1Denne ret er lidt en fusionsret. Det er en kombination af opskriften til kylling i peanutbutter fra Janes 1. bog og kylling i cremet ingefærsauce fra Janes 2. bog. Jeg havde planer om at lave den sidstnævnte, men køleskabets indhold rakte ikke. Til gengæld havde jeg en rest peanutbutter som kom i retten og gjorde den rigtig vellykket. Det er ikke så tit jeg vælger at marinere kød, men kyllingen blev meget velsmagende og mør.

(4 personer)

Du skal bruge:
700 g kyllingebryst (4 stk)

1 dåse kokosmælk (400g)
skal og saft fra en lime
3 spsk. olie (jeg brugte øko rapsolie)
3 spsk. peanutbutter (smooth eller crunchy)
2 spsk. revet ingefær
1 tsk. stødt koriander
1 tsk. havsalt
Et stort drys cayennepeber
(evt. lidt friskhakket chili)Fremgangsmåde:
Bland alle ingredienser til marinaden i en skål og læg kyllingen i. Lad det trække i 2 timer på køl.

Varm ovnen til 200 C (alm. ovn). Tag kyllingebrysterne op af marinaden (hæld marinaden i en gryde) og læg dem i et ovnfast fast. Giv dem en tur i ovnen til de er gennemstegte (det tog ca. 20-25 minutter). I mens koges marinaden ind til den tykner lidt.

Server med grønt. Fx findelt broccoli med mandler i en olie/eddike-dressing, som herunder.

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 Kommentarer

  • SVAR

    Jeg følger ivrigt med på bloggen 🙂

    Jeg er selv stifter af en nytænkende yogablog, som måske ville være noget for dig? http://www.cathrineyoga.dk

    Kh Cathrine Koefoed 🙂

  • SVAR

    Tak for det – det er dejligt at følger med! Held og lykke med din yogablog.
    KH
    Anne