Kylling i tomatsovs

Kylling i tomatsovsDette er en god hverdagsret, der kan laves i en snæver vending. Den er inspireret af opskriften i Jane Faerbers “Spis dig mæt og glad”. Denne er knapt så fed – ikke med min gode vilje – men jeg havde ikke mascarpone i huset.
Den er mildt-smagende, men frisk og lækker.

(2 personer + 1 x frokost)

Du skal bruge:
500g kyllingefilet i tern
300g tomat passata
150g kokosmælk
1 løg
1 spsk. peanutbutter
1 spsk. limesaft
(evt. hakket frisk chili)3 spsk. kokosolie til at stege i.

1 squashFremgangsmåde:
Smelt kokosolien i en gryde og brun kyllingestykkerne. Hak løget imens. Læg kyllingen på en tallerken og steg løget klart. Tilsæt tomat, kokosmælk, peanutbutter, (hakket chili) og smag til med limesaft. Læg kyllingen i sovsen og giv retten et kort opkog inden servering.
Lav lange strimler af squashen med en spiralizer eller en kartoffelskræller og server som tilbehør til retten.

TIP:
Top med peanuts, som i Janes opskrift, eller med ristede mandler/cashewnødder.

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *