Kylling ala cordon bleu

Kylling gordon bleuDenne opskrift er inspireret af bloggen 56kilo og er virkelig en lækker måde at få kylling på (og en måde der lidt var gået i glemmebogen hos mig).

(To personer)

Du skal bruge:

2 kyllingebryster
1 – 2 skiver skinke (fx parma)
2 – 4 skiver ost
2 tsk. pesto (eller sennep)

Smør til at stege i

Fremgangsmåde:
Placer et kyllingebryst på et skærebræt med et stykke husholdningsfilm over. Bank kyllingefileten flad (fx med en kagerulle).
Smør fileten med pesto og læg ønsket mængde skinke og ost på den ene halvdel:

Klap kyllingebrystet sammen som herunder og luk med to kødnåle:
gordon bleau in the making2Steg i smør på begge sider indtil kyllingen er gennemstegt og osten smeltet. 

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 Kommentarer

  • SVAR

    Uhm lækker fortolkning af en Gordon bleu – haps haps (-:

  • SVAR

    🙂 Det var rigtig lækkert – og hurtigt at lave! Mm!