Klassiske frikadeller LCHF

LCHF frikadellerFrikadeller kan jo varieres på utallige måder. Denne udgave er, hvad jeg vil kalde en klassisk fridadelle. De blev rigtig gode – og der var ikke behov for mel-erstatninger for at holde dem sammen. Kødet er fra Økogårdene Skjern Enge – meget velsmagende!
Jeg havde det tidligere med at komme for lidt salt og peber i farsen. Nu er jeg begyndt at komme salt og peber i farsen to gange (og dermed dobbelt så meget som jeg egentlig tror, at der skal i).

(3-4 personer)

Du skal bruge:
500g økologisk blandet fars
1 finthakket løg
1 æg
et drys stødt muskatnød
rigeligt salt og peber
(evt. en sjat fløde)

25-50 g smør til stegning

Fremgangsmåde:
Rør farsen godt med løg og krydderier.
Smelt smøret på en stor pande. Form farsen til frikadeller og steg dem på panden. Brug skeen til at hælde smør over frikadellerne ind i mellem – det giver rigtig god smag og feder dellerne lidt op.

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 Kommentarer

  • SVAR

    Jeg bruger lidt HUSK (den grønne) Det gør frikadellerne mere sprøde og saftige.

  • SVAR

    Det gjorde jeg også i starten – men jeg synes at de bliver lidt gummiagtige, og faktisk mindre saftige. Men det kan man selvfølgelig gøre helt som man vil 🙂
    KH
    Anne

  • SVAR

    Mums 🙂

  • SVAR

    Absolut 🙂
    KH
    Anne