Klassisk broccolisalat – LCHF

Det blev en stor portion, og så der er til hurtig grønt dagen efter. Dejligt!
Du skal bruge:
1 øko broccoli
1 pakke bacon i tern
2 små æbler
2 rødløg
1 håndfuld solsikkerkerner3 store spsk. mayo
2 store spsk. 38 % creme fraiche
1 spsk. hvidvinseddike
1 tsk. sennep
s & p
Fremgangsmåde:
Rist solsikkekernerne gyldne på en tør pande. Læg dem til side og steg bacontern sprøde.
Den skyllede broccoli skæres i buketter og stokken i tern (den allernederste del kasseres). Placer broccolien i en skål, hæld kogende vand over. Dæk med låg og lad det dampe i ca. 10 minutter, så broccolien stadig har bid.
Bland ingredienser til dressingen og skær æbler og rødløg i tern. Lad broccolien dryppe godt af i et dørslag inden buketterne vendes i dressingen med rødløg, æble og toppes med bacon og solsikkekerner.
Härligt! Bacon ger väldigt god smak tillsammans med broccoli tycker jag, så den salladen faller mig helt i smaken. 🙂
Det er også en favorit hos mig 🙂 – og min kæreste.
God dag
KH
Anne
Men hverken æble eller solsikke er lchf?
Er det et spørgsmål eller en konstatering?
I fald det første er tilfældet, så er æble og solsikkekerner bestemt LCHF for mig. Læs gerne mere om det under fanen "Min kost".
KH
Anne
[…] Fx har jeg lige haft en periode, hvor det eneste jeg kunne finde på at lave med broccoli var broccolisalat. Det er lækkert, helt sikkert. Men variation er nu engang et […]