Juiceren ud af skabet og opskrift på grøn, økologisk juice

Har du lagt mærke til hvordan de mennesker, der juicer, stråler? Deres hud og deres hår? Fx Mads Bo og hende fra Juicing for Småbørnsmødre. De udstråler blændende sundhed, synes jeg – og selvom jeg selvfølgelig kun ser dem online og at det er lettere end let at stråle ved at bruge et filter, så ser de bare bund-sunde ud.

Jeg trænger i den grad til at stråle. Dårlig nattesøvn har malet mig nærmest grålig i ansigtet og min ven Young Blood er flyttet næsten permanent ind under mine øjne. Derfor kørte jeg i Netto efter at have afleveret Augusta i går og inden jeg skulle på arbejde. Jeg fyldte mit indkøbsnet med økologiske grøntsager og tog hjem og fandt juiceren og de kedelige grøntsagsrester frem.

Det blev der denne grønne juice ud af:

 

(ca. 0,5 l grøn juice)

 

Du skal bruge:

1/2 økologisk fennikel

1 økologisk agurk (eller squash)

1/2 økologisk spidskål

2 økologiske pærer

En håndfuld økologisk mynte (kan udelades)

 

Lidt økologisk citron

 

Fremgangsmåde:

Kør alle grøntsagerne i gennem din juicer og smag den til ved at dryppe lidt citronsaft ned i den pressede juice. Opbevar på køl (1-2 dage) i en lille lufttæt flaske.

 

I virkeligheden opfatter jeg smoothies som sundere end juicer, da vi da får hele grøntsager ned i maven. Jeg er heller ikke glad for at smide alle de grønne fibre ud. Hvis vi havde høns ville det nok være anderledes. Juice er tilgengæld lækkert og også en virkelig god måde at få brugt de triste grønne grøntsager på. Selv kål smager godt i juice – her er spidskål et godt sted at starte, da hvidkål og rødkål er lidt mere hidsige i smagen.

 

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 Kommentar