Jeg tager en lille pause..

pause

Der har været stille på bloggen nogle dage nu. Jeg trænger til en lille pause og det er der flere grunde til.

I over en måned har jeg ligget kukvågen 2-3 timer om natten. Jeg har ikke haft tankemylder, jeg har ikke været dårlig, jeg har bare være vågen – og måske lidt sulten. Jeg plejer at bruge tid på bloggen når Augusta sover lur i løbet dagen. I de næste uger vil jeg bruge tiden på at sove i stedet. Det har jeg ikke været god til længe og min krop begynder at blive mærket af, at jeg ikke har sovet mere end 2-3timers sammenhængende søvn de sidste 9 måneder.

Dernæst trænger jeg til offline tid med min familie. Augustas ene oldemor døde i morges. Vi så hende i går aftes og det er jeg taknemmelig for. A legede med sin morfar og kørte ræs i stuen på sin oldemors rollator. Det er et dejligt minde.

Jeg håber desuden at en offline periode kan give mig mere energi og overskud til at få lavet bedre mad. Jeg har været uinspireret længe og jeg får ikke nær så mange grøntsager i maven som jeg kunne tænke mig. Selvom både A og jeg starter dagen med en grøn smoothie.

Endelig er husprojektet gået ind i den afgørende fase, hvor vi skal beslutte alle farver, materialer og detaljer. I forgårs besluttede vi materialer for køkken og vi får snart tilsendt første udkast. Det er enormt spændende!

Jeg vender tilbage til Den Omvendte Verden igen. Jeg ved ikke præcist hvornår, men jeg glæder mig til det.

 

KH

Anne

 

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 Kommentarer

 • SVAR

  Kære Anne, forståeligt at du tager en pause. Håber du får hvilet, at hus projektet kører på skinner og ikke mindst at du får tid til familien. Glæder mig til at læse med igen på bloggen, når du vender tilbage. KH Nina

  • SVAR

   Kære Nina
   Tak for din søde hilsen. Det sætter jeg stor pris på. Dejlig november til dig.
   KH Anne

 • SVAR

  Pas på dig selv, søde. Og god pause!

  • SVAR

   Tak, søde Jane! Stort knus til dig