Inspiration til juleønsker

Juleønsker

Kenwood foodprocessor / “Stenalderkost” af Diane Sanfilippo / Wilfa Vaffeljern / RC soufflé skål / “Tab dig med LCHF” af Anna Hallén / Kaffekværn / RC smørskjuler / Kamerastativ / Mini springforme / “Palæo” af Thomas Rhode og Thilde Jo Maarbjerg / RC fad på fod

 
Jeg holder en fridag i dag. Ikke fordi jeg har tid til det, men fordi jeg trænger. Helt ærligt. Ud over oprydning og forskellige praktiske ting, så har jeg kreeret årets ønskeseddel. December nærmer sig, og jeg har (pinligt-) mange ønsker. Ovenstående er jo kun ønsker til køkkenet.
 
Hvad ønsker I jer i år?

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 Kommentarer

 • SVAR

  Hej Anne,
  Lækre ønsker – mine er også meget til køkken og deko, men forsøger at ønske til 'MIG' også.
  Min er bare en 'kedelig' liste på bloggen under 'jeg ønsker mig…'.
  Hvad er og hvordan fungerer det der polyvore, du har anvendt?
  KH
  – frk. sveske

 • SVAR

  Kære Sveske
  Jeg synes bestemt ikke din liste er kedelig – jeg tager ofte et smut forbi den, for at blive inspireret 🙂
  Det her Polyvore er et sted hvor man (når man har oprettet en bruger) kan lave collager. Man kan søge efter billeder i deres database/udvalg eller selv gemme billeder fra diverse sider (typisk er det bedst med engelske hjemmesider). Man kan hente "Clip to Polyvore" ned til sin toolbar, og når man har fundet en hjemmeside, med det produkt man gerne vil "klippe et billede af", så trykker man på "Clip to Polyvore" og så ryger billedet automatisk ind i ens oversigt af billeder i Polyvore. For at kunne klippe collagen ind på bloggen skal man først udgive den hos Polyvore – det kæmpede jeg selv lidt med. Derefter kan man gemme collagen i et blogindlæg (som kladde, hvis man krydser feltet af) og derefter gå på blogger og skrive tekst til.
  Hmm.. Giver det mon mening 🙂 ? Skriv endelig igen, hvis ikke!
  KH
  Anne