Inspiration til en virkelig lækker (fødselsdags)middag..
I skrivende stund sidder jeg på Kellers Park ved Vejlefjord. Vi har været på miniferie med mine forældre i nogle dage og det har bare været så dejligt! Augusta og hendes far sover og jeg har tid til at skrible et lille inspirationsindlæg sammen.
I lørdags holdt jeg fødselsdag for familien og for første gang længe havde jeg lavet rigtig god mad – altså det som jeg synes er rigtig god mad. Jeg elsker nemlig når der er mange forskellige ting på bordet og mange forskellige smage.
Menuen bestod af:
- marineret, grillet kylling
- grillede minibøffer med timian og rosmarin
- spinatsalat m. melon og friskbælgede ærter
- quinoasalat med squash og rød peberfrugt
- karryhummus
- pesto af mandler og (økologiske) gulerodstoppe
- nye gulerødder
- krydret dukka
- en rest chili
Jeg forestiller mig at lave quinoasalat, pesto og hummus igen inden længe. Så rammer opskrifterne bloggen!
Hvad elsker du at servere for gæster?
Del dine tanker her