Inspiration til en virkelig lækker (fødselsdags)middag..

test

I skrivende stund sidder jeg på Kellers Park ved Vejlefjord. Vi har været på miniferie med mine forældre i nogle dage og det har bare været så dejligt! Augusta og hendes far sover og jeg har tid til at skrible et lille inspirationsindlæg sammen.

I lørdags holdt jeg fødselsdag for familien og for første gang længe havde jeg lavet rigtig god mad – altså det som jeg synes er rigtig god mad. Jeg elsker nemlig når der er mange forskellige ting på bordet og mange forskellige smage.

Menuen bestod af:

  • marineret, grillet kylling
  • grillede minibøffer med timian og rosmarin
  • spinatsalat m. melon og friskbælgede ærter
  • quinoasalat med squash og rød peberfrugt
  • karryhummus
  • pesto af mandler og (økologiske) gulerodstoppe
  • nye gulerødder
  • krydret dukka
  • en rest chili

Jeg forestiller mig at lave quinoasalat, pesto og hummus igen inden længe. Så rammer opskrifterne bloggen!

Hvad elsker du at servere for gæster?

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *