Hvor moderne er jeg lige?

hotdog

Det er mega moderne at spise vegansk eller vegetarisk. Det er som om de to kostretninger er, hvad paleo og LCHF var for et par år tilbage. Jeg bliver nok ikke vegetar lige i den nærmeste fremtid (så du de lækre bøffer jeg postede på Instagram igår?) – men jeg er vild med al den grønne inspiration, der skyller ind med veganer-bølgen. På nogle af mine barselsdage går jeg faktisk helt uden animalsk protein – og jeg lider bestemt ingen afsavn.

Igår fik jeg en rigtig lækker snack til frokost. Den lå bare rigtigrigtig godt i maven – selvom jeg tror, at jeg sagtens kunne have haft maveplads til to.

Den er virkelig nem at lave – især hvis du har kogte kikærter på køl eller frost. En dåse kikærter kan selvfølgelig også bruges! I øvrigt kan kikærterne erstattes af en god økologisk pølse. Jeg synes de bedste fås i Rema1000 (jeg mener at de er fra Hanegal).

 

( 1 håndholdt snack)

Du skal bruge:

1 økologisk snackpeber

1/2 avocado

1 lille fed hvidløg

1 stor håndfuld kikærter – kogte eller fra dåse (jeg brugte hjemmekogte, der var frosne)

lidt olivenolie

stødt/knust spidskommen og paprika (eller hvad du føler for)

havsalt og peber

 

Fremgangsmåde:

Rist kikærterne på en pande i olivenolie, paprika og spidskommen ved middel varme. Giv dem ikke for meget – så bliver de seje i det. Krydder med salt og peber.

Mos den halve avocado med en gaffel og rør presset hvidløg og salt i mosen.

Fordel avocadomos og ristede kikærter i den rensede snackpeber – og spis.

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *