Hvor er jeg endt i forhold til kosttilskud?

minedagligekosttilskud

(Indeholder affiliate links)

Hvor længe har du læst med her på bloggen? Under min graviditet havde jeg ikke lyst til at tage kosttilskud, i hvert fald ikke de anbefalede jern- og kalktilskud. Det kan du læse mere om HER. Kort tid efter, at have skrevet dét indlæg, ændrede jeg holdning og begyndte på Krauterblut for at få nok jern. Det kan du læse lidt om HER. Jeg er stadig større tilhænger af kosttilskud fra helsekosten – end dem fra apoteket.

En graviditet og et ammeforløb slider på kroppen og det føles godt og rigtigt at booste min krop med ekstra vitaminer. Derfor tager jeg dagligt en lille kosttilskudspakke – og den er vitterligt lille, i hvert fald ift. hvad der anbefales inde på Grøn Stue (du ved, det grønne fællesskab jeg er medlem af).

 

Jeg tager:

Jeg har læst, at det er en god idé at skifte multivitaminpiller ind i mellem. I øjeblikket tager jeg dem fra Biosym.

 

Jeg har taget mange forskellige typer d-vitaminer. Jeg kan godt lide at de her er med olivenolie.

 

B-vitamin tager jeg om morgenen, da det godt kan virke opkvikkende.

 

Hvad angår fiskeolie har jeg også været rundt omkring. Jeg har prøvet den økologiske, dem fra Pure Pharma og dem lavet på småfisk. Jeg er vendt tilbage til Nordic Naturals.

 

Jeg har været sløj de sidste par uger og jeg er ellers meget sjældent syg. Sidste gang var da jeg var nygravid med Augusta og vi var på ferie på Korfu. Der var jeg så sløj at jeg bestilte varm te fra en solseng i 35graders sommervarme – dét var første gang for mig, og at dømme efter den græske Marias reaktion (“Iced tea?”), også for hende. Denne gang var det en rigtig slem virus, som ramte både Augusta og jeg – og som stadig generer os en lille smule om morgenen og aftenen. De sidste par uger har jeg taget C-vitamin til alle måltider for at hjælpe kroppen lidt på vej.

 

Hvilke kosttilskud tager du?

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *