Hjemmelavet deodorant 

gårsdagens blogindlæg beskrev jeg kort hvad Augusta spiste til morgenmad på sin fødselsdag.  I virkeligheden smager hun mest på maden – og jeg tror ikke at der kommer så meget ned.

Jeg ammer stadig Augusta rigtig meget og det er en uovertruffen dejlig måde at genfinde hinanden, når hun har været i dagpleje og jeg på arbejde. Det giver hende de dejligste røde kinder – og jeg får også varmen af det. Den varme kommer desværre til udtryk på en lidt anderledes måde for mig end for Augusta..

I sommers prøvede jeg hjemmelavet deodorant for første gang, men den virkede ikke supergodt. Derfor har jeg i nogle måneder brugt flere forskellige købte, alle med parfume og det er jeg faktisk ikke særligt vild med. Effekten var egentlig heller ikke god.

Her i anden omgang, dvs. de sidste 14dage, fungerer deodoranten meget bedre. Jeg er faktisk blevet rigtig glad for den og den lette kokosduft, der følger med. Muligvis kan man bruge en duftfri kokosolie, men jeg bruger kun de uraffinerede.

 

Du skal bruge:

50g økologisk koldpresset kokosolie

1 tsk natron

 

Fremgangsmåde:

Rør ingredienserne sammen i en lille glasbeholder. Sæt låg på og opbevar på badeværelset. Brug det, der svarer til en ært under hver arm.

 

Hvad har du af erfaringer med hjemmelavede “skønhedsprodukter”?

 

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *