Grøn frokost af rester

restemadDet er lykken at finde en rest kold, stegt kylling i køleskabet. Forleden kom der denne grønne frokost ud af sådan en rest. Lækkert!

Du skal bruge:
1 stegt kyllingebryst i tern
1 squash i tern
1 lille avocado
1-2 tomater
1 stor spsk. grøn pesto

s & p
Smør til stegning

Fremgangsmåde:
Rist squashtern gyldne i smør på en lille pande og giv også kyllingen lidt varme.
Skær i mens tomater og avocado i tern. Anret squash og kylling på en tallerken, top med avocado, tomat og pesto. Servér!

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 Kommentarer

  • SVAR

    Det ser dejligt og kreativt ud. Jeg elsker når rester bliver godt brugt.

  • SVAR

    Tak for det – det var rigtig lækkert!
    KH
    Anne