Gratis kogebog – et tip til dig

Mad for livetKender du Anette Harbech Olesen? Hende fra madforlivet.dk? Hun har skrevet MANGE bøger, ejer en lækker blog og er en virkelig sundhedsklog dame. Jeg købte hendes bog “Kolesterol Kogebogen” til min morfar i vinters og jeg kigger tit forbi hendes blog. 
I dag faldt jeg over et super tip på Instagram om at du kan hente hendes e-bog “Mad for Livet – Mine allerbedste tips og opskrifter” helt gratis (!) på Saxo.com. Det gjorde jeg fluks med det samme og nu har jeg et stk. smækker bog på min computer. Bogen er spritny med udgivelsesdato i mandags og hvis du har lyst kan du hente bogen gratis her. Ingen mærkelige bindinger eller hokuspokus, bare gratis bog fra klog kvinde. Værsgo!
Tip hermed givet videre.

Psst… Jeg har i dag indtaget det første hjemmesdyrkede grønt fra min have i form af et stk. yndigt og økologisk babyspinatblad..!
Hverdagslykke lige dér!

Måske disse indlæg også er noget for dig?

Del dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *